Mijn naam is Patty en ik woon in Galder, een gezellig klein dorpje in Brabant. Ik ben niet getrouwd maar al wel heel lang gelukkig samen met mijn vriend Berry. Samen hebben we 2 prachtige dochters (mijn grootste fans). 

Ook werk ik een aantal dagen in het familiebedrijf van mijn broer als verzekeringsadviseur en schadebehandelaar. Dit in combinatie met mijn eigen bedrijf vind ik heel fijn om te doen. 
Ik ben vrolijk ingesteld en ben graag onder de mensen, maar Hot Yin Yoga, lekker met een boek op de bank, Netflix serietje kijken met mijn dochters of wandelen in de natuur vind ik ook erg fijn. Maar mijn passie is het maken van sieraden op maat! 

Wat In 2018 begon als hobby is totaal uit de hand gelopen! Inmiddels verkoop ik mijn sieraden via de webshop,  sieradenparty 's aan huis, via Events, in de zomer op verschillende campings en markten, heb ik een aantal  verkooppunten in de regio en een winkeltje aan huis.

Bijna alle sieraden maak ik zelf en op maat. Dit is vooral fijn als je bijvoorbeeld hele dunne polsen en enkels hebt, of juist wat voller bent. Ik zorg ervoor dat de sieraden altijd mooi passend zijn. De meeste armbandjes zijn elastisch wat erg fijn draagt en super makkelijk is in het dagelijks gebruik. 

Ik hoop nog heel veel mensen blij te kunnen maken met mijn sieraden, want dat is wat het met mij doet: als ik met mijn sieraden bezig ben, voel ik me Bliss!

Vind je het fijner om de sieraden liever even persoonlijk te bekijken, of zelf ter plaatse een combinatie te maken?

Eventueel met mijn advies hierbij? Of heb je snel een cadeautje nodig?

Je bent van harte welkom in mijn winkeltje aan huis op de dagen dat ik thuis ben.

Stuur me even een WhatsApp bericht om iets af te spreken. Ook voor vragen ben ik via WhatsApp bereikbaar.