Ruilen & Retourneren


Niet tevreden met je bestelling? Je kunt de producten retour sturen mits deze niet gedragen zijn uiteraard. Voeg bij de retourzending alsjeblieft de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

Naam:
Ordernummer:
Welke producten komen er retour:
Reden van retour:

Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit doen we als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten, en is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt (in een doosje, en niet in een envelop) en het liefst met Track & Trace worden verzonden. Zodra de retourzending bij ons binnen is duurt het +/- 10 dagen voordat deze is verwerkt en het geld terug op je rekening staat.

Let op: In verband met hygiëne kunnen oorbellen en piercings niet worden geretourneerd.


Je kunt het retourpakket verzenden naar:
Bliss.by.Patty
Bosakker 11
4855 BB  GALDER
Nederland

Ruilen via de webshop is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

Nogmaals; vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending. Zonder deze informatie kunnen we je retourzending niet verwerken.