Verzending


GRATIS VERZENDING
Bestellingen boven € 30,- worden gratis verzonden in Nederland.

BEZORGING IN DE REGIO
Woon je in Galder, Strijbeek of Chaam, kies dan bij het afrekenen voor de optie bezorging. Voor € 0,50 wordt je bestelling dan thuisbezorgd.

 

LEVERING
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling automatisch een email van Bliss.by.Patty met je orderbevestiging.
(We zien bij Gmail vaak gebeuren dat deze mail bij de SPAM of ongewenst terecht komt, check die map even als je de mail niet hebt ontvangen)
Wanneer het een pakketje betreft en ik dit ingepakt heb en het aan PostNL overgedragen is, krijg je een mailtje waar je Track & Trace code in staat.

De producten worden meestal binnen 2 dagen maar maximaal binnen 7 dagen na ontvangst van betaling verzonden (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes zoals rond Black Friday en de feestdagen).
De verzend- en verpakkingskosten in Nederland zijn standaard € 1,95 voor brievenbuspost zonder track & trace en lopen op naarmate de envelop zwaarder weegt. Als de bestelling niet in een envelop past, wordt deze verstuurd als brievenbuspakje met track & trace. De kosten hiervan zijn € 4,95.

Bliss.by.Patty is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op! Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@blissbypatty.nl want de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen.